Powered by Invision Power Board

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Новини около Емануела, НОВИНИ - ЕМАНУЕЛА
emanuelsmen
Posted: October 13, 2008 01:08 pm
Quote Post

Модературскъ кифлъ
Group Icon

Group: Moderators
Member No.: 7

Тук ще вписваме новините които се въртят около Емануела:
1.Ако новините са нецензурирани (неприлични кадри) моля напишете "НЕЦЕНЗУРИРАНА Версия" или " Забранено за лица под 18 години ".
2.Моля описвайте добре новината (тема, дата, час и т.н.)
3.Желателно е да слагате снимки.
4.Моля ви без флууд. smile.gif
5.Моля спазвайте правилата. tongue.gif

В следващия пост ще пусна новини.

This post has been edited by emanuelsmen on October 13, 2008 01:09 pm

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
emanuelsmen
Posted: October 13, 2008 01:12 pm
Quote Post

Модературскъ кифлъ
Group Icon

Емануела записа "На повикване"

user posted image
Емануела записа най-новата си песен, която носи предизвикателното заглавие „На повикване”. Вярна на традицията да създава само песни с хитово звучене и тази не отстъпва позиции. Благодарение на балканския композитор Оцко и текстописеца Росен Димитров Емануела ще атакува есенно-зимните класации с новото парче.
„Много харесвам песните от албума ми „Запознай я с мен”, но човек трябва постоянно да предлага нещо ново на хората, които харесват тази музика. Затова записах няколко нови песни, които скоро ще могат да чуят всички.”, отбеляза Емануела.
Текстът на песента е доста интересен и много подхожда на провокативната брюнетка:
Ако искаш, викай охраната!
Любовта не спазва забраната!
И не съм била, на повикване в любовта!
Ако искаш, викай, псувай ме..!
Аз не съм жена ти, обърка ме!
Друга е била
на повикване в любовта!

Дата и Час: Oct 1 2008, 11:34 PM

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
emanuelsmen
Posted: October 13, 2008 01:14 pm
Quote Post

Модературскъ кифлъ
Group Icon

Емануела: Бих участвала в Big brother ако...

user posted image
Емануела изгледа едно от най-интересните събития за снощи- влизането на мъжете в къщата на BIG BROTHER и сподели какво мисли в ефира на „Малката сестра” за случилото се, след това забавлява гостите на „Ориент 33” до зори със своите хитове.
„Ако искат да направят хубав BIG BROTHER, то тогава трябва да поканят само фолк певици. Аз с удоволствие ще приема”, смее се изпълнителката на хита „Запознай я с мен”.
Емануела снощи изгледа влизането в къщата на мъжете в компанията на топ водещата Венета Райкова, Златка, Христо Сираков и Сашо Диков. Певицата от каталога на Ара мюзик подкрепи влизането на сляпото момиче, като твърдеше, че всеки има право да получи равен шанс да се състезава, независимо от физическото му състояние.
„Най-интересното на шоуто е, че вътре влизат различни типажи, които трябва да се сработят с останалите. Затова подкрепям и Тошко, този който се прави на луд, защото това е шоу и именно по този начин ще се види как ще реагират другите съквартиранти на неговото положение.”, твърди Емануела.

Дата и Час:Sep 27 2008, 08:16 PM

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Reply to this topic Fast ReplyStart new topicStart Poll